Використання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктів - Фурсік, Оксана Петрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2014)
На сьогоднішній день харчова промисловість має багато проблем, які потребують негайного вирішення. Насамперед, гострий дефіцит сировини тваринного походження, який ліквідують шляхом заміни її більш доступною. У роботі обґрунтовано перспективність використання білків рослинного та тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів.
Keywords: технологія; м’ясна сировина; рослинні білки; тваринні білки; technology; meat raw materials; vegetable proteins; animal proteins; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів