Фурсік, Оксана ПетрівнаПолумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор Мирославович2014-06-232014-06-232014Використання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктів / О. П. Фурсік, М. М. Іванова, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), (присвячена 230-річчю ветеринарної освіти в Україні), Львів, 22-23 трав. 2014 р. — Л. : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. — С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15494На сьогоднішній день харчова промисловість має багато проблем, які потребують негайного вирішення. Насамперед, гострий дефіцит сировини тваринного походження, який ліквідують шляхом заміни її більш доступною. У роботі обґрунтовано перспективність використання білків рослинного та тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів.otherтехнологіям’ясна сировинарослинні білкитваринні білкиtechnologymeat raw materialsvegetable proteinsanimal proteinsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктівOther