Невизначеності моделей в інформаційних системах управління - Бойко, Регіна Олегівна (My University, 2014)
Інформаційна система управління заснована на необхідній інформації про стан системи, її параметри та мету функціонування. Management Information System based on information on the status of the system, its parameters and the purpose of the operation.
Keywords: інформаційні системи; системи управління; інформація; information Systems; management system; information; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки