Гречко, Ніна ЯківнаБабич, Ірина МихайлівнаЄвтєєв, Д. В.2013-11-252013-11-252013Гречко, Н. Я. Дослідження впливу використання цукру–піску в технології ігристих вин / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, Д. В. Євтєєв // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 49-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11629otherшампанські виноматеріалистабільністьцукор-пісокфенольні речовиниchampagne materialsstabilitysugarcolloidal hazephenolic substancesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження впливу використання цукру–піску в технології ігристих винThesis