Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання - Власюк, Євгенія Михайлівна; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2024)
У роботі показано, що пакувальний матеріал створює істотний вплив на показники якості хлібобулочних виробі, а вибір його типу залежить насамперед від тривалості зберігання.

The paper shows that packaging material has a significant impact on the quality of bakery products, and the choice of its type depends primarily on the duration of storage.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; контроль якості та безпечності харчових продуктів; показники якості хлібобулочних виробів; термін зберігання; пакувальний матеріал; quality control and food safety; storage period; quality indicators of bakery products; packing material