Збагачення пива біологічно активними сполуками хмелю - Проценко, Лідія Василівна; Гринюк, Тетяна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович (My University, 2014)
Додавання екстракту ксантогумолу на стадії доброджування не змінює фізико-хімічних показників пива та його смакових якостей і водночас збагачує пиво біологічно активними сполуками хмелю, підвищуючи цим його функціональні властивості.
Keywords: біологічно активні сполуки; хміль; збагачення пива; биологически активные соединения; обогащения пива; хмель; biologically active compounds; hop; enrichment of beer; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства