Проценко, Лідія ВасилівнаГринюк, ТетянаМелетьєв, Анатолій Євгенович2014-07-152014-07-152014Проценко, Л. Збагачення пива біологічно активними сполуками хмелю / Лідія Проценко, Тетяна Гринюк, Анатолій Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 344-346.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16149Додавання екстракту ксантогумолу на стадії доброджування не змінює фізико-хімічних показників пива та його смакових якостей і водночас збагачує пиво біологічно активними сполуками хмелю, підвищуючи цим його функціональні властивості.uk-UKбіологічно активні сполукихмільзбагачення пивабиологически активные соединенияобогащения пивахмельbiologically active compoundshopenrichment of beerкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗбагачення пива біологічно активними сполуками хмелюThesis