Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія ЯрославівнаМихалевич, Артур Петрович2020-06-152020-06-152020Патент на корисну модель № 139505 UA, МПК A23 C23/00 (2019.01). Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного / Кочубей-Литвиненко О. В., Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 201906210 ; заявл. 04.06.2019 ; опубл. 10.01.2020 ; Бюл. № 1, 2020 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31316Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного включає введення в молочно-білкову основу наповнювача, внесення структуроутворювача, згущувача, гомогенізацію до однорідного стану, охолодження, фасування. Як молочно-білкову основу застосовують дефростований сир кисломолочний нежирний або з масовою часткою жиру від 2 до 18 %. The method of production of milk-vegetable souffle includes the introduction of a filler into the milk-protein base, the introduction of a structurant, a thickener, homogenization to a homogeneous state, cooling, packaging. Defrosted low-fat sour milk cheese or with a mass fraction of fat from 2 to 18% is used as a milk-protein base.суфлеконцентрат сироваткових білківовочевий наповнювачsoufflewhey protein concentratevegetable fillerкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва суфле молочно-рослинного (Патент на корисну модель № 139505)Other