Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного (Патент на корисну модель № 139505) - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович (My University, 2020)
Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного включає введення в молочно-білкову основу наповнювача, внесення структуроутворювача, згущувача, гомогенізацію до однорідного стану, охолодження, фасування. Як молочно-білкову основу застосовують дефростований сир кисломолочний нежирний або з масовою часткою жиру від 2 до 18 %. The method of production of milk-vegetable souffle includes the introduction of a filler into the milk-protein base, the introduction of a structurant, a thickener, homogenization to a homogeneous state, cooling, packaging. Defrosted low-fat sour milk cheese or with a mass fraction of fat from 2 to 18% is used as a milk-protein base.
Keywords: суфле; концентрат сироваткових білків; овочевий наповнювач; souffle; whey protein concentrate; vegetable filler; кафедра технології молока і молочних продуктів