Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ» на смак та аромат хлібобулочних виробів оздоровчого призначення - Васильченко, Тетяна Олександрівна; Іванів, Оксана Василівна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2019)
В результаті лабораторних випікань розроблено комплексний хлібопекарський поліпшувач «Свіжість КСБ», яки є ефективним у виробництві хлібобулочних виробів, в рецептуру яких входять пшеничні висівки для покращання органолептичних показників якості. As a result of laboratory baking, a complex bakery improver "Freshness KSB" was developed, which is effective in the production of bakery products, the recipe of which includes wheat bran to improve organoleptic quality indicators.
Keywords: комплексний хлібопекарський поліпшувач; хліб; молочні білки; пшеничні висівки; органолептика; bread; complex bakery improver; wheat bran; organoleptic; milk proteins; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів