Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2014-11-102014-11-102014Дорохович, А. М. Маффіни з дієтичними та дієтично-функціональними властивостями та доцільність їх споживання дітьми хворими на цукровий діабет та целіакію / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології : збірник праць Другої спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «Baby expo», 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 41-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18145Маффіни - один із нових видів борошняних кондитерських виробів для українських споживачів, який недавно з'явився на ринку України і швидко набув популярності і користується великим попитом у всіх вікових груп населення, особливо їх полюбляють ласувати діти. Maffіni - one іz novih vidіv boroshnyanih Konditerska virobіv for spozhivachіv of Ukrainian, yaky z'yavivsya recently at the market of Ukraine i Shvydko nabuv populyarnostі i koristuєtsya great popitom have vsіh vіkovih groups of the population, Especially їh polyublyayut lasuvati dіti.uk-UKмаффінидієтичні властивостідітицукровий діабеткафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМаффіни з дієтичними та дієтично-функціональними властивостями та доцільність їх споживання дітьми хворими на цукровий діабет та целіакіюOther