Мостенська, Тетяна Геннадіївна2015-06-112015-06-112015Мостенська, Т. Г. Забезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення / Т. Г. Мостенська // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 49-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21069Розуміння підприємствами викликів ринку дозволяє мінімізувати втрати, пов’ язані із випуском продукції,яка не буде підтверджена платоспроможним попитом.otherінфляціятарифихарчові продуктиfaresinflationfoodsинфляциятарифыпищевые продуктыкафедра економіки праці та менеджментуЗабезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення