Дорохович, Антонелла МиколаївнаПетренко, Микола Миколайович2017-04-242017-04-242016Дорохович, А. М. Хімічний склад харчового продукту, що відповідає вимогам геродієтетики / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Проблемы старения и долголетия. – 2016. – № 2. – С. 339.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25066Розглянуто модель ідеального харчового продукту. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії. The model of the ideal food. The model is presented in a hierarchical tree, with the distribution of proteins, fats and carbohydrates in chemical composition, indicating the ratio recommended by nutritsiologiya. The proposed evaluation of food quality control as required.uk-UKнутріціологіягеродієтикакваліметріяхарчові продуктихімічний складкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівnutritsiologiyaherodeticqualimetryfoodfoodХімічний склад харчового продукту, що відповідає вимогам геродієтетикиThesis