Сугулова, Наталія ПавлівнаГанчук, Вікторія ДмитрівнаКошова, Валентина МиколаївнаЄмельянова, Ніна Олександрівна2013-08-292013-08-291997Нова сировина для квасного сусла / Н. П. Сугулова, В. Д. Ганчук, В. М. Кошова, Н. О. Ємельянова // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 4. – С. 25-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9424Заміна дефіцитного пивоварного ячменю і солоду на дешевий шестирядний та солод з нього, сприяє зниженню собівартості концентрату квасного сусла. Replacement of deficit malting barley and malt for a cheap six-row malt and out of it, helping to reduce the cost of kvass wort concentrate.otherамілолітична активністьячмінь дворяднийячмінь шестиряднийсолодamylolytic activitytwo-row barleysix-row barleymaltкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНова сировина для квасного суслаArticle