Бондар, Микола ВасильовичМаринченко, Віктор ОпанасовичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна Омелянівна2012-12-202012-12-202002Бондар, М. В. Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2002. - C. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4702В даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва. This paper presents the results of research antiseptics Akvaton - 10 and Vazyn and elaborated their rational use in cooking and fermenting wort alcohol production.otherмікрофлораантисептиксуслозброджуванняmicrofloraantisepticwortfermentationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражокArticle