Окремі заходи щодо покращення фільтрування соків при погіршенні якості цукрових буряків (частина 1) - Скорик, Костянтин Дмитрович; Дмитренко, Олександр Устинович (My University, 2010)
Розглянуто вплив режиму екстракції на фільтрування соків. Приділено увагу особливостям роботи при підвищеному вмісті полісахаридів у цукрових буряках. Наведені основні показники, які впливають на продуктивність фільтраційного обладнання. It was analyzed influence of extraction conditions on juices filtration. Attention was paid to operation peculiarities at elevated polysaccharides content in sugar beet. Main characteristics are presented that influence filter equipment productivity.
Keywords: режим екстракції; мікробіологічні процеси; полісахариди; режими фільтрації; продуктивність фільтрів; extraction conditions; microbiological processes; polysaccharides; filtration conditions; filters productivity