Носенко, Тамара ТихонівнаМихальчук, Дарина МиколаївнаСолдатенкова, Анна Олексіївна2012-12-122012-12-122012Патент на корисну модель № 73940 Україна, МПК А23D7/00 Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності / Носенко Т. Т., Солдатенкова А. О., Михальчук Д. М. ; власник НУХТ. – № 19/201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4222Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності містить рафіновану соняшникову олію, цукор, какао, подрібнені ядра волоського горіха, насіння льону, переетерифікований жир, молоко коров’яче пряжене, сіль та ванільний цукор. Технічний результат полягає у тому, що створений продукт має високу біологічну цінність, володіє функціональними властивостями та, у порівнянні з прототипом, має значно більший термін придатності.otherдесертdessertкремнасіння льонубіологічна цінністьсемена льнабиологическая ценностьspreadflax seedbiological valueкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівШоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 73940)Technical Report