Розробка технології кексів підвищеної харчової цінності - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Лаговський, Всеволод Володимирович (My University, 2016)
Обґрунтована можливість використання морквяного гідролизованого пюре та подрібненого солодкого мигдалю у виробництві кексів для підвищення їх харчової цінності The possibility to use hidrolyzovanoho carrot puree and chopped sweet almond muffins in production to improve their nutritional value
Keywords: морквяне гідролізоване пюре; carrot puree; клітковина; cellulose; солодкий мигдаль; sweet almond; кафедра готельно-ресторанної справи