Біотехнологія ціанобактерій як продуцентів біопалива - Гайдай, Ярослав Олегович; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2020)
Розглянуто і проаналізовано вітчизняні та закордонні дослідження використання ціанобактерій як продуцентів жирних кислот для біодизелю, біобутанолу і біоетанолу. Domestic and foreign are considered and analyzed study of the use of cyanobacteria as producers of fatty acids for biodiesel, biobutanol and bioethanol.
Keywords: бактерії; bacteria; біодизель; biodiesel; синтез; synthesis; жирні кислоти; fatty acids; кафедра біотехнології і мікробіології