Турбулентний вакуумний масажер (Патент на корисну модель № 17346) - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2006)
Технічним результатом є можливість обробки м’яса, що містить кістки, а також інтенсифікація рівномірного насичення його розсолом. The technical result is the ability to process meat containing bones and even intensify its saturated brine.
Keywords: турбулентний вакуумний масажер; turbulent vacuum massager; вакуумний насос; vacuum pump; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції