Збагачення хлібобулочних виробів з цукрозамінниками сировиною, що містить функціональні інгредієнти - Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2014)
Проведені дослідження показали доцільність збагачення виробів з цукрозамінниками пшеничними висівками, СПК та соєвою олією, йодованою сіллю і стали підґрунтям для розробки і затвердження рецептур і технологічних інструкцій на нові види функціональних виробів.
Keywords: функціональні інгредієнти; хлібобулочні вироби; цукрозамінники; сахарозаменители; функциональные ингредиенты; хлебобулочные изделия; functional ingredients; bakery; sweeteners; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів