Місечко, Наталія ОрестівнаДробот, Віра Іванівна2014-07-112014-07-112014Місечко, Н. Збагачення хлібобулочних виробів з цукрозамінниками сировиною, що містить функціональні інгредієнти / Наталія Мисечко, Віра Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 187-188.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16069Проведені дослідження показали доцільність збагачення виробів з цукрозамінниками пшеничними висівками, СПК та соєвою олією, йодованою сіллю і стали підґрунтям для розробки і затвердження рецептур і технологічних інструкцій на нові види функціональних виробів.uk-UKфункціональні інгредієнтихлібобулочні виробицукрозамінникисахарозаменителифункциональные ингредиентыхлебобулочные изделияfunctional ingredientsbakerysweetenersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗбагачення хлібобулочних виробів з цукрозамінниками сировиною, що містить функціональні інгредієнтиThesis