Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями - Войтенко, Марія Костянтинівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна (My University, 2018)
В роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння. In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; сорго; цукровий сироп; концентрат квасного сусла; sorghum; sugar syrup; kvass whiskey concentrate