Войтенко, Марія КостянтинівнаКарпутіна, Маргарита Віталіївна2018-07-042018-07-042018Войтенко, М. К. Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями / М. К. Войтенко, М. В. Карпутіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27851В роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння. In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасоргоцукровий сиропконцентрат квасного суслаsorghumsugar syrupkvass whiskey concentrateДослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостямиThesis