Сучасні аспекти розуміння інтерактивного маркетингу сфери послуг - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2014)
Розглядаються сучасні аспекти розуміння інтерактивного маркетингу сфери послуг та їх практичне значення. The modern aspects of understanding of interactive marketing in the sphere of services and their practical importance are examined.
Keywords: послуга; інтерактивний маркетинг; сфера послуг; service; interactive marketing; sphere of service; кафедра маркетингу