Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичРишканич, Роман ОлександровичГрабаровський, Андрій Володимирович2019-06-042019-06-042018Патент 127273 UA, МПК A23L 23/00 (2018.01) Соус на основі окари для продуктів тривалого зберігання / Страшинський І. М, Пасічний В. М, Маринін А. І, Ришканич. Р. О, Грабаровський А. В. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ - № u 201801479 ; завл. 15.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. №14, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29465В основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру соусу, збагаченого клітковиною, цінними мікроелементами, а також для збільшення харчової цінності. The goal of the utility model is to develop a recipe for the sauce, enriched with fiber, valuable microelements, as well as for increasing the nutritional value.uk-UKпшеничне борошноокарасоусwheat flourokarasauceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСоус на основі окари для продуктів тривалого зберігання (патент на корисну модель № 127273)Technical Report