Роль інформаційних систем і технологій в управлінні підприємством - Матвєєв, Володимир Володимирович (My University, 2013)
Розглянуто роль інформаційних систем і технологій в управлінні підприємством. Визначено причини, що спонукають організації впроваджувати інформаційні системи. Considered the role of information systems and technologies in enterprise management. Defined the reasons that motivate organizations to engrain information systems.
Keywords: інформація; інформаційні системи; система управління; information; information systems; management system; кафедра економіки праці та менеджменту