Фізико-механічні властивості пакувальних матеріалів - Костюк, Володимир Степанович; Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Костюк, Євген Володимирович; Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2013)
У навчальному посібнику розглянуто характеристики пакувальних матеріалів, що відображають сучасний рівень їх технологій. Наведено класифікацію, вимоги до використання, знаки та позначення на матеріалах, викладено особливості властивостей окремих видів пакувальних матеріалів, вплив на навколишнє середовище, їх застосування, основні методи оцінки та визначення якості. In the book deals with properties of packaging materials that reflect the current level of technology. Classification, requirements to use signs and symbols on the material presented features of the properties of certain types of packaging materials, the environmental impact of their use, the basic methods of evaluating and determining the quality.
Keywords: пакувальні матеріали; навколишнє середовище; упаковка; фізико-хімічні властивості; packaging materials; environment; packaging; physical and chemical properties; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки