Топчій, Оксана АнатоліївнаПророка, Віктор Леонідович2013-09-182013-09-182012Патент на корисну модель 74799, МПК A23L 1/31. Пельмені з мигдалем та чорнилами кальмара / Топчій, О. А., Пророка, В. Л. ; патентовласник – НУХТ ; заявл. 27.04.2012 ; опубл. 12.11.2012, Бюл. №21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9738Розроблено, пельмені з мигдалем та чорнилами кальмара, що містять свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, перець чорний мелений, олію соняшникову, які відрізняються тим, додатково містять куряче філе 27,0-31,8%, мигдаль смажений подрібнений 0,3-0,5%, батон гідратований 3,2-4,0%, свинину нежирну жиловану 2,6-5,6%, корицю мелену 0,01-0,02% та чорнила кальмара або каракатиці 0,2-0,3%. Developed, with almond dumplings and squid ink containing pork fat trimmed, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, salt, ground black pepper, sunflower oil, characterized in further contain chicken 27 ,0-31, 8%, chopped roasted almonds 0.3-0.5%, 3,2-4,0% hydrated loaf, pork lean trimmed 2,6-5,6%, ground cinnamon 0,01-0 , 02% and squid or cuttlefish ink 0.2-0.3%.otherпельмені з мигдалем та чорнилами кальмаракуряче філемигдаль смажений подрібненийбатон гідратованийсвинина нежирна жилованакориця мелена та чорнила кальмара або каракатиціravioli with squid ink and almondschickenroasted chopped almondsbread hydratedtrimmed lean porkcinnamon powder and ink squid or cuttlefishкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПельмені з мигдалем та чорнилами кальмара(Патент на корисну модель 74799)Other