Польовик, Володимир ВікторовичВінніков, ВладиславКорецька, Ірина Львівна2014-11-282014-11-282014Польовик, В. В. Перспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної маси / В. В. Польовик, В. В. Вінніков, І. Л. Корецька // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 640.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18775Правильно приготувати страву - максимально зберегти цілющий склад поживних речовин, які є будівельним матеріалом нашого організму, підвищити імунітет людини для протистояння несприятливим чинникам навколишнього середовища. Недостатнє споживання жирів, білків, вуглеводів, макро- і мікроелементів, вітамінів в першу чергу призводить до порушення обмінних процесів в організмі, послаблення функцій природного самозахисту. Properly cook - to preserve healthful nutritional composition substances that are the building blocks of the body, improve human immunity to withstand adverse environmental factors. Insufficient consumption of fats, proteins, carbohydrates, macro- and micronutrients, especially vitamin leads to disruption of metabolic processes in the body, easing functions natural self-defense.otherпоживні речовинищавнатний порошоксічена масаchopped massnutrientsmalnati powderкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної масиOther