Перспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної маси - Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2014)
Правильно приготувати страву - максимально зберегти цілющий склад поживних речовин, які є будівельним матеріалом нашого організму, підвищити імунітет людини для протистояння несприятливим чинникам навколишнього середовища. Недостатнє споживання жирів, білків, вуглеводів, макро- і мікроелементів, вітамінів в першу чергу призводить до порушення обмінних процесів в організмі, послаблення функцій природного самозахисту. Properly cook - to preserve healthful nutritional composition substances that are the building blocks of the body, improve human immunity to withstand adverse environmental factors. Insufficient consumption of fats, proteins, carbohydrates, macro- and micronutrients, especially vitamin leads to disruption of metabolic processes in the body, easing functions natural self-defense.
Keywords: поживні речовини; щавнатний порошок; січена маса; chopped mass; nutrients; malnati powder; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції