Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів - Марчук, О. М.; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2006)
Наведені дослідження по використанню гідро колоїдів при виробництві фруктових соусів.

The brought researches over on the use гідро colloids at the production of fruit sauces.
Keywords: гідроколоїди; пектин; фруктові соуси; hydrocolloids; pectin; fruit sauces; кафедра технології консервування