Колективний договір як правовий акт інвестування в людський капітал - Сердюк, М. А.; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2002)
У статті розглядаються проблеми та перспективи інвестування в людський капітал.
Keywords: колектив; капітал; collective; investing; кафедра туристичного та готельного бізнесу