Сучасний стан та перспективи розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Старолєтова, Тетяна Андріївна (My University, 2022)
У статті подана інформація про сучасний стан ринку борошняних кондитерських виробів в Україні. Розглядаються його особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку. Проаналізовано діяльність провідних вітчизняних підприємств-виробників борошняних кондитерських виробів. Розглянуто актуальний попит в Україні на борошняні вироби та його подальші перспективи розвитку. Також проведено аналіз експорту кондитерської продукції закордон. Визначено проблеми та перспективи для розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України задля підвищення обґрунтованості маркетингових рішень.
Keywords: ринок борошняних кондитерських виробів; кондитерські підприємства; кондитерський ринок; кондитерські вироби; виробники-лідери; експорт; flour confectionery market; confectionery enterprises; confectionery market; confectionery products; leading manufacturers; export; кафедра маркетингу