Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаСтаролєтова, Тетяна Андріївна2022-06-272022-06-272022Крайнюченко О. Ф. Сучасний стан та перспективи розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України / О. Ф. Крайнюченко, Т. А. Старолєтова // Virtus. – 2022. – Issue 60. – P. 236–2402410-4388https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37691У статті подана інформація про сучасний стан ринку борошняних кондитерських виробів в Україні. Розглядаються його особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку. Проаналізовано діяльність провідних вітчизняних підприємств-виробників борошняних кондитерських виробів. Розглянуто актуальний попит в Україні на борошняні вироби та його подальші перспективи розвитку. Також проведено аналіз експорту кондитерської продукції закордон. Визначено проблеми та перспективи для розвитку ринку борошняних кондитерських виробів України задля підвищення обґрунтованості маркетингових рішень.otherринок борошняних кондитерських виробівкондитерські підприємствакондитерський риноккондитерські виробивиробники-лідериекспортflour confectionery marketconfectionery enterprisesconfectionery marketconfectionery productsleading manufacturersexportкафедра маркетингуСучасний стан та перспективи розвитку ринку борошняних кондитерських виробів УкраїниArticle