Йовбак, Уляна СергіївнаЦегельник, Ю. В.Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-05-282013-05-282013Йовбак, У. С. Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів / У. С. Йовбак, Ю. В. Цегельник, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Нові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79-а Міжнародна наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. — Ч. І. — С. 178–179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7974Кондитерські вироби з желейною структурою користуються великим попитом у споживачів. З ціллю розширення асортименту мармеладу і збільшення його харчової цінності запропоновано використання овочевої та фруктово-овочевої сировини. Досліджено механізм структуроутворення різних структуроутворювачів при виготовлення желейних структур на основі рослинної сировини. Confectionery jelly structure with high demand from consumers. With the aim of expanding the range of marmalade and increase its nutritional value is proposed to use vegetable and fruit raw materials. The mechanism of structure formation in different structure-making jelly structures based on vegetable raw materials.uk-UKбуферні соліпектиновочевий сіккислотний гідролізжелейна структуракафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbuffer saltspectinvegetable juiceacid hydrolysisgel structureкафедра екологічної безпеки та охорони праціВикористання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатівThesis