Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів - Йовбак, Уляна Сергіївна; Цегельник, Ю. В.; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2013)
Кондитерські вироби з желейною структурою користуються великим попитом у споживачів. З ціллю розширення асортименту мармеладу і збільшення його харчової цінності запропоновано використання овочевої та фруктово-овочевої сировини. Досліджено механізм структуроутворення різних структуроутворювачів при виготовлення желейних структур на основі рослинної сировини. Confectionery jelly structure with high demand from consumers. With the aim of expanding the range of marmalade and increase its nutritional value is proposed to use vegetable and fruit raw materials. The mechanism of structure formation in different structure-making jelly structures based on vegetable raw materials.
Keywords: буферні солі; пектин; овочевий сік; кислотний гідроліз; желейна структура; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; buffer salts; pectin; vegetable juice; acid hydrolysis; gel structure; кафедра екології та екоменеджменту