Емпіричні залежності для визначення основних локальних теплогідродинамічних характеристик процесу конденсації пари на поверхні циліндричного струменю рідини - Бондар, Володимир Іванович; Явдощук, Богдан; Василенко, Сергій Михайлович (My University, 2014)
Розробленна емпірична залежність для розрахунку локальної тепловіддачі до циліндричного струменя рідини, яка може бути застосованою під час одновимірного інженерного моделювання.
Keywords: пароконтактні тепломасообмінні апарати; конденсація пари; теплообмін; пароконтактные тепломассообменных аппараты; конденсация пара; теплообмен; condensation of steam; heat exchange; parokontaktni heat and mass transfer devices; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки