Виробництво морозива з використанням натуральних харчосмакових наповнювачів - Згурський, Андрій Володимирович; Згурська, Т. І. (My University, 2014)
З метою отримання нових композиційних продуктів сучасні тенденції розвитку вітчизняної харчової промисловості передбачають раціональне використання всіх видів сировини. При цьому найактуальнішим направленням розвитку є розроблення технологій на основі використання виключно натуральної сировини. Перспективним у створенні таких продуктів є поєднання молочної і рослинної сировини. In order to obtain new composite product development tendencies domestic food industry providing sustainable use of all types raw materials. This is the most urgent referral of developing technologies through the use of natural raw materials. Promising to create such product is a combination of milk and herbal products.
Keywords: наповнювачі; натуральна сировина; морозиво; fillers; natural raw materials; ice cream; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу