Згурський, Андрій ВолодимировичЗгурська, Т. І.2014-11-272014-11-272014Згурський, А. В. Виробництво морозива з використанням натуральних харчосмакових наповнювачів / А. В. Згурський, Т. І. Згурська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 608.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18718З метою отримання нових композиційних продуктів сучасні тенденції розвитку вітчизняної харчової промисловості передбачають раціональне використання всіх видів сировини. При цьому найактуальнішим направленням розвитку є розроблення технологій на основі використання виключно натуральної сировини. Перспективним у створенні таких продуктів є поєднання молочної і рослинної сировини. In order to obtain new composite product development tendencies domestic food industry providing sustainable use of all types raw materials. This is the most urgent referral of developing technologies through the use of natural raw materials. Promising to create such product is a combination of milk and herbal products.otherнаповнювачінатуральна сировинаморозивоfillersnatural raw materialsice creamкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВиробництво морозива з використанням натуральних харчосмакових наповнювачівOther