Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-02-092015-02-092014Задорожня, О. С. Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С.14-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19395У роботі досліджено вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the influence raw materials containing carotene on storage time of dough and cookies compared with control.uk-UKпісочне печивоshortbreadпюре сирої морквиmashed raw carrotsпюре вареної морквиmashed cooked carrotsкаротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»filler containing carotene «Carrot Honey»кафедра готельно-ресторанної справиВплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печиваThesis