Дослідження раціональності структури асортименту продукції підприємства - Бадещенкова, Катерина Сергіївна; Зоренко, А. В.; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2012)
Запорукою успішної асортиментної політики підприємства є збалансований та раціональний асортимент продукції, що випускається. Саме раціональність структури асортименту позитивно впливає на діяльність підприємства на ринку та забезпечує досягнення його маркетингових цілей, таких як збільшення частки ринку, максимізація прибутку та сприяння виходу на нові ринки. The mortgage of successful assortment policy of enterprise is the balanced and rational assortment of the produced products. Exactly rationality of structure of assortment positively influences on the results of activity of enterprise at the market and provides achievement of his marketings aims, such as an increase of market share, maximization, arrived assistance an output, to the new markets
Keywords: асортимент продукції; коефіцієнт раціональності структури асортименту продукції; ранг випуску; ранг рентабельності; assortment of products; coefficient of rationality of structure of assortment of products; grade of issue; grade of profitability; кафедра маркетингу