Основні тенденції розвитку світового ринку рекламної індустрії - Малишева, Наталія; Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2014)
З появою новітніх технологій радикально змінюється вся рекламна галузь. З'явилося набагато більше варіантів доступу до контенту, способів його сприйняття та розповсюдження. Маркетологи отримали десятки нових можливостей звернення до споживачів. В той же час, екосистема технологій, які підтримують рекламу в Інтернеті, є настільки складною, що рекламодавцям стає все складніше ефективно інвестувати в цей ринок, що спричиняє загрозу його подальшого розвитку. With the advent of new technologies radically change the whole advertising industry. There was a lot more options to access content, how his perception and distribution. Marketers have received dozens of new features appeal to consumers. At the same time, ecosystem technologies that support online advertising is so complex that advertisers becoming increasingly difficult to effectively invest in this market, causing a threat to its further development.
Keywords: тенденції розвитку; світовий ринок; рекламна індустрія; development trends; world market; advertising industry; кафедра економіки і права