Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба - Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2012)
В статті наведено результати досліджень впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Доведено доцільність приготування безглютенового тіста безопарним способом без бродіння. Influence of a way of preparation of the dought on quality indicators gluten-free bread with a flour groats cultures is investigated.
Keywords: целіакія; celiac; безглютеновий хліб; спосіб приготування тіста; gluten-free bread; way of preparation of the dought; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів