Дробот, Віра ІванівнаГрищенко, Анна Миколаївна2012-12-142012-12-142012Дробот, В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1(18). – С. 77–78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4370В статті наведено результати досліджень впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Доведено доцільність приготування безглютенового тіста безопарним способом без бродіння. Influence of a way of preparation of the dought on quality indicators gluten-free bread with a flour groats cultures is investigated.uk-UKцеліакіяceliacбезглютеновий хлібспосіб приготування тістаgluten-free breadway of preparation of the doughtкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хлібаArticle