Шубін, Вадим Миколайович2021-09-162021-09-162021Шубін, В. М. Дослідження технологічних властивостей борошна круп’яних культур з метою впровадження розроблених рекомендацій в проекті хлібозаводу в м. Шостка Сумської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вадим Миколайович Шубін ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 157 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35288otherгречане борошноборошно з зеленої гречкихліб Гетьманськийбатон студентськийкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження технологічних властивостей борошна круп’яних культур з метою впровадження розроблених рекомендацій в проекті хлібозаводу в м. Шостка Сумської областіOther