Новий спосіб виробництва попередніх сумішей мікроелементів - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2011)
Наукова розробка. В основу розробки покладено удосконалення способу виробництва попередніх сумішей мікроелементів, що дозволяє покращити мікробіологічний стан корму, підвищити якість кормів, зменшити небезпечний вплив на працівників. Scientific design. At the heart of design is improving of the method of production initial mixtures of the microelements that allows to improve microbiological condition of the feed, to improve the feeds, to decrease negative influence at the staff
Keywords: премікс; мікроелемент; електроліз; premix; microelement; electrolysis; кафедра технології зберігання і переробки зерна