Розвиток готельної та туристично-рекреаційної інфраструктури Болгарії - Береза, Вікторія Валентинівна (My University, 2012)
Болгарія - сучасна східноєвропейська країна, яка величезну увага приділяє розвитку готельної інфраструктури. Держава знаходить кошти, щоб підтримувати курорти у відмінному стані, фінансує відкриття нових сучасних готелів, допомагає курортам оснащувати лижні траси сучасним технологічним обладнанням. Bulgaria - a modern Eastern European country that pays great attention to the development of hotel infrastructure. State finds funds to support the resorts in excellent condition, financed the opening of new modern hotels, resorts helps equip ski trails modern technological equipment.
Keywords: готельна інфраструктура; Болгарія; туристично-рекреаційна інфраструктура; tourist and recreational infrastructure; Bulgaria; hotel infrastructure