Багатопараметричний регулятор на основі нечіткої логіки - Кроніковський, Дмитро Олегович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Луцька, Наталія Миколаївна (My University, 2009)
В статті розглянуто нову модель багатопараметричного регулятора на основі нечіткої логіки. Зроблено порівняльний аналіз даної модифікації регулятора з аналоговим ПІДД2Д3. Сформований системний висновок про можливість використання, а також обґрунтовані переваги й недоліки. The article considers a new model of multi controller based on fuzzy logic. The comparative analysis of the modified controller with analog PIDD2D3. Formed a systematic conclusion about the use and the advantages and disadvantages.
Keywords: ПІДД2Д3-регулятор; fuzzy logic; PIDD2D3-control; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка