Виявлення фальсифікації насіння чіа - Віеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2017)
Наведено результати дослідження жирнокислотного складу насіння чіа і насіння маку. The results of the study of the fatty acid composition of chia seeds and poppy seeds are presented.
Keywords: насіння чіа; жирні кислоти; жирнокислотний склад; chia seeds; fatty acids; fatty acid composition; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи