Віеіра, Алеся ОлександрівнаУсатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2018-05-112018-05-112017Віеіра, А. О. Виявлення фальсифікації насіння чіа / А. О. Віеіра, С. І. Усатюк, О. М. Тищенко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 269-270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27376Наведено результати дослідження жирнокислотного складу насіння чіа і насіння маку. The results of the study of the fatty acid composition of chia seeds and poppy seeds are presented.uk-UKнасіння чіажирні кислотижирнокислотний складchia seedsfatty acidsfatty acid compositionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВиявлення фальсифікації насіння чіаThesis