Костенко, Альона Андріївна2021-09-232021-09-232021Костенко, А. А. Розроблення асортименту збивних цукерок підвищеної харчової цінності для впровадження в кондитерському цеху м. Трускавець Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Альона Андріївна Костенко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2021. – 154 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35599otherзбивні цукеркилактулозапорошок айви японськоїпорошок чорноплідної горобинипоказник глікемічностікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення асортименту збивних цукерок підвищеної харчової цінності для впровадження в кондитерському цеху м. Трускавець Львівської областіOther