Губеня, Олексій ОлександровичТеличкун, Володимир ІвановичЧепелюк, Олена ОлександрівнаТеличкун, Юлія Станіславівна2013-03-012013-03-012008Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч. 2. — С. 72-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6638Створено експериментальну установку і визначено зміну структурно-механічних властивостей м’якуша і скоринки хліба при витримуванні, результати отримано у вигляді залежностей „деформація-напруження”, встановлено вплив структурно-механічних властивостей хліба на процес його різання.otherхлібструктурно-механічні властивостінапруженнядеформаціярізанняхлебструктурно-механические свойстванапряжениядеформациярезанияbreadstructure-mechanical propertiesstraindeformingcuttingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванніArticle