Зелені технології в харчовій промисловості - Мельничук, Інна Миколаївна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, Автореферати дисертацій на здобуття наукового ступеню, Дисертації на здобуття наукового ступеню, тощо) впродовж 2000-2018 рр. з актуальних питань розвитку екологізації харчових технологій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations for the degree, dissertations for obtaining a degree, etc.) during 2000-2018 on current issues development of ecologization of food technologies. The index is intended for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.
Keywords: очищення стічних вод; енергозбереження; екологізація виробництв; зелені технології; екологічний маркетинг; екологічне маркування; sewage treatment; energy saving; ecologization of production; green technologies; ecological marketing; ecological marking