Громик, Тетяна Олександрівна2024-03-112024-03-112023Громик, Т. О. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва кремових кондитерських виробів у м. Дрогобич Львівської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Громик Тетяна Олександрівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2023. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42150ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзаварне тістечко «Еклер» з масляним кремомротаційна пічзаварне тістечко «Еклер» з масляно-шоколадним кремомтістечко мигдально-білкове макаронс «Апельсин-шоколад»тістечко мигдально-білкове макаронс «Матча»автоматизована лінія UTF GROUPПроєкт кондитерського підприємства з виробництва кремових кондитерських виробів у м. Дрогобич Львівської областіOther