Особливості земельних ресурсів як засобу виробництва - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2009)
Розглядаються особливості земельних ресурсів як засобу виробництва.

The features of the land as a means of production.
Keywords: земельні ресурси; засоби виробництва; land resources; means of production; кафедра економіки праці та менеджменту