Туфекчі, Валентин ІвановичВересоцький, Юрій Іванович2024-03-042024-03-042022Туфекчі, В. І. Дослідження аеродинамічних характеристик розпилювального комплексу з верхнім жалюзійним регулюванням потоку сушильного повітря / В. І. Туфекчі, Ю. І. Вересоцький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень - травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.2. – С. 48https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41950Найбільш поширеним методом, що застосовується для отримання дрібнодисперсної харчової продукції, є процес сушіння. Сучасна тенденція розвитку сушильної технології – забезпечення максимальної інтенсифікації процесів розпилювального сушіння при одночасному поліпшенні якості матеріалу, що висушується.The most common method used to produce fine food products is the drying process. The current trend in drying technology is to maximize the intensification of spray drying processes while improving the quality of the dried material.ukкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннярозпилювальне сушіннядрібнодисперсна харчова продукціяжалюзійне регулюваннядослідженняspray dryingfine food productslouver controlstudyДослідження аеродинамічних характеристик розпилювального комплексу з верхнім жалюзійним регулюванням потоку сушильного повітряArticlehttps://orcid.org/0000-0002-4853-5157