Куратор - професіонал і людина - Сімурова, Наталія Вячеславівна (My University, 2013)
Наставник академічної групи - один з професійних обов’язків викладача вищого учбового закладу. Головна мета кожного навчального закладу - підготовка конкурентоздатного спеціаліста. Mentor academic group - one of the professional duties of a teacher of higher educational institution. The main goal of every educational institution - preparing competitive specialist.
Keywords: куратор; професіонал; виховання; curator; professional; education; кафедра харчової хімії