Культурологічний підхід до формування особистості майбутніх фахівців у процесі професійної підготовки - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2011)
В статті автором розглянута проблема культорологічного підходу до формування особистості майбутнього фахівця в педагогіці та певні шляхи її вирішення.

In the article the author disclosed the problem of cultural approach to forming of personality of a future specialist in pedagogics and certain ways of its decision.
Keywords: професійна підготовка; professional training; культорологічний підхід; cultural approach; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації