Ефективність діяльності хлібопекарних підприємств АР Крим - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2011)
Розглянуто причини зниження ефективності діяльності хлібопекарних підприємств АР Крим. Рассмотрены причины снижения эффективности деятельности хлебопекарных предприятий АР Крым. The reasons reduced efficiency of bakeries in Crimea are considered.
Keywords: ефективність; эффективность; efficiency; хлібопекарні підприємства; хлебопекарные предприятия; bakery business; кафедра економіки праці та менеджменту