Класифікація бізнес-процесів на промислових підприємствах: теоретичні аспекти - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2013)
Наведені основні класифікації бізнес-процесів за ознаками та видами процесів на підприємствах. Здійснено теоретичне дослідження класифікацій бізнес-процесів промислового підприємства. The basic classifications of business processes by signs and types of processes in the enterprises are given. Theoretical research of classifications of business processes of the industrial enterprise is carried out.
Keywords: бізнес-процес; класифікація; промислове підприємство; business process; classification; industrial enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту